Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bemutatkozás/About me

 

profilkep.jpg Kedves Látogató!

Köszönöm, hogy megtekinti honlapomat!


 

Nevem Cser-Leskó Márta. Amatőr fényképész vagyok - mondhatni hobbifotós, a gyulai Székely Aladár Fotóklub tagja.

1985-ben születtem Szolnokon. Édesanyám a szolnoki Fényszöv munkatársa volt, így fényképész kollégái munkáját már kisgyermek koromban csodálhattam.

Hobbiból kezdtem el magam is fotózni, immár felnőtt fejjel. Első fényképezőgépem egy bridge kategóriájú Nikon Coolpix P90 volt, amelyet 2010 elején kaptam. Csodálatos világ tárult elém - mondhatom, hogy kinyílt a világ a szemem előtt. A makrofotózás lett a szenvedélyem, bármit megörökítettem, amit csak lehetett - akár lepke, bogár, madár, vagy egyéb állat, de a toll pihéje és a szem írisze sem kerülte el figyelmemet.

2011 nyarán költöztem Gyulára, amikor csatlakoztam a gyulai Székely Aladár Fotóklubhoz. Azóta már nem csupán autodidakta módon sajátítom el a fényképezés és az utómunka rejtelmeit, de a tapasztalt klubtagok is rendkívül sokat segítenek, hogy minél profibb legyek, és maximálisan elsajátíthassam a fényképezés minden csínját-bínját.

2012 nyarán vettem meg első tükörreflexes gépemet, egy Nikon D7000-et, valamint hozzá egy 18-105mm-es objektívet. Később bővítettem még két objektívvel: Nikkor 50mm (1.8) és Nikkor 70-300mm. Emellett vásároltam egy Raynox DCR-250 előtétet is a makrofotózás tökéletesítéséhez, mellyel nagyon meg vagyok elégedve.

Gyakorlom már nem csupán a természet, élővilág és a tárgyak fotózását, de már "emberi" modelljeim segítségével a portré-, valamint eseményfotózást is.

Igyekszem mind a fotóművészet, mind a fényképész mesterség felé nyitni, s hamarosan szakiskolát végezni. Addig pedig a fotózás számomra csakis a képek szépségéért történik!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A modellek aláírásukkal hozzájárultak a honlapon található fényképek megjelenéséhez.
Az oldal bármely részének, fotóinak a felhasználásához a készítő engedélye szükséges!